آشپر خانوم

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله • آشپز خانوم

۲۳ دی ۱۳۹۶

شاید در گذشته ای نه چندان دور وقتی دلمون هوس ساندویچ می کرد و سری به فست فودی ها میزدیم توی منوی اون ها بیشتر از ۳ یا ۴ مدل ساندویچ رو پیدا نمی کردیم. ولی این روزها با سرعت باور نکردی و پیشرفت فوق العاده تنوع در غذاها و حتی فست فود ها، حتی ساندویچ ها که غذاهای ساده تری تلقی میشن هم با تنوع بسایر خوبی یافت میشن. امروز هم قراره با هم طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و خونگی رو یاد بگیریم که در واقع اساس اون از تهیه یک سالاد معروف فرانسوی با نام نیچویس هست. این سالاد با ترکیب گوشت ماهی و سبریجاتی که در اون به کار میره بسیار خوشمزه و مشهور هست که با کمی تغییرات در دستور اون، به صورت ساندویچ درآورده شده. برای آشنایی با این ساندویچ گیاهی دریایی در ادامه با من همراه باشین.

ساندویچ نیچویس

ساندویچ نیچویس

مواد لازم برای تهیه ساندویچ تن ماهی نیچویس

  • تن ماهی ۱ قوطی
  • پیاز نگینی خرد شده کوچک ۱ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ پخته شده ۲ عدد
  • نان باگت فرانسوی ۱ عدد
  • سس هزار جزیره ۱ و نیم قاسق سوپخوری
  • برگ ریحان به میزان لازم
  • تربچه حلقه ای خرد شده ۳ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد

تهیه ساندویچ تن ماهی

برای شروع ابتدا باید یک سس تهیه کنیم که در بعضی از دستور ها به نام سس پیاز یا سرکه پیاز معروف هست. برای تهیه اون باید ابتدا پیاز رو به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنیم و بعد سرکه سفید رو بهش اضافه کنیم.

افزودن سرکه سفید به پیاز های نگینی خرد شده

افزودن سرکه سفید به پیاز های نگینی خرد شده

سپس روغن زیتون رو به سرکه و پیاز اضافه کرده و با هم مخلوطشون می کنیم.

اضافه کردن روغن زیتون

اضافه کردن روغن زیتون

و بعد سس خردل رو به مخلوط پیاز و سرکه و روغن زیتون اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن فعلاً داخل یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه.

اضافه کردن سس خردل

اضافه کردن سس خردل

در این مدت می بایست تن ماهی رو به مدت ۲۰ دقیقه ئاخل آب جوش بجوشونیم و بعد از این زمان تن ماهی رو داخل یک آبکش میریزیم تا روغنش کشیده بشه.

تن ماهی رو از قبل جوشانده و روغنش را جدا می کنیم

تن ماهی رو از قبل جوشانده و روغنش را جدا می کنیم

حالا تن ماهی بدون روغن رو داخل یک کاسه می ریزیم و بعد سس هزار جزیره رو اضافه کرده و خیلی خوب با همدیگه مخلوطشون می کنیم.

اضافه کردن سس به تن ماهی

اضافه کردن سس به تن ماهی

نان باگت رو از طول برش می زنیم و کمی از محتویات داخل نان رو خارج می کنیم و بعد به میزان مورد نظرمون از مخلوط تن ماهی و سس داخل نان باگت می ریزیم و به صورت یکنواخت پخش می کنیم.

ریختن یک لایه مخلوط تن ماهی و سس

ریختن یک لایه مخلوط تن ماهی و سس

سپس تخم مرغ هایی رو که از قبل آبپز کرده و برش زدیم رو روی تن ماهی و سس می چینیم.

اضافه کردن یک لایه تخم مرغ پخته و اسلایس شده

اضافه کردن یک لایه تخم مرغ پخته و اسلایس شده

سپس سس پیازمون رو از یخچال خارج کرده و داخل نان باگت و روی مخلوط تن ماهی و تخم مرغ می ریزیم.

اضافه کردن سرکه پیاز

اضافه کردن سرکه پیاز

مرحله بعدی اضافه کردن زیتون های اسلایس شده و تربچه های حلقه ای شده به همراه کمی برگ ریحان تازه هست.

اضافه کردن زیتون اسلایس شده به همراه تربچه

اضافه کردن زیتون اسلایس شده به همراه تربچه

و نهایتاً کارمون رو با افزودن فیله های گوجه فرنگی که به صورت خلالی اون رو برش دادیم، به پایان می بریم.

اضافه کردن فلفل دلمه ای و برگ ریحان

اضافه کردن فیله گوجه فرنگی و برگ ریحان

بعد از اینکه داخل نان رو با موادمون پر کردیم، لبه های نان رو روی همدیگه قرار میدیم و کمی فشار میدیم تا همه مواد داخل ساندویچ مزه دار بشن و ساندویچ تن ماهی ما کمی منسجم تر بشه. این ساندویچ خوشمزه و پر انرژی رو همراه با لیمو ترش تازه سرو می کنیم و از تجربه گشف یک طعم جدید لذت می بریم.

ساندویچ نیچویس

ساندویچ نیچویس