آشپر خانوم

طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه کدو • آشپز خانوم

۳ تیر ۱۳۹۶

میرزا قاسمی یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه شمالیه که فکر کنم اکثر ماها حتی اگه شمالی هم نبه همراهشیم یه به همراهر طعمش رو چشیدیم یا دیگه حتما اسمشو شنیدیم … در تهیه میرزا قاسمی اصیل شمالی از به همراهدمجون کبه همراهبی هستفاده میشه اما در این مطلب طرز تهیه یه میرزا قاسمی رو براتون میذاریم که به جای به همراهدمجون توش از کدو سبز هستفاده انجام گرفته و اگه از میرزا قاسمی اصلی خوشمزه تر نبه همراهشه مطمئن به همراهشین چیزیم ازش کم نداره و به امتحان انجامنش میارزه …

میرزا قاسمی کدو

میرزا قاسمی کدو

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی کدو

  • ۵ عدد کدو سبز
  • ۵ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ الی ۳ قاشق مربه همراه خوری سیر داغ
  • کره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی کدو

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی کدو

مراحل تهیه میرزا قاسمی کدو

ابتدا کدو سبزهارو پوست کنده و بهشون کمی نمک میخانومیم بعد داخل ماهیتابه میذاریمشون و در ماهیتابه رو میبندم و به همراه دمای ملایم کدو هارو میپزیم.

احتیاجی به آب یا روغن نیست چون کدو خودش آب میندازه و بعد میپزه فقط کافیه ماهیتابه نچسب به همراهشه.

پختن کدو

پختن کدو

کمی بعد کدوها تقریبه همراه نرم انجام گرفتن حالا به همراه یه گوشتکوب لهشون انجامه و نیمی از سیر داغ رو داخل ماهیتابه ریخته و روغن هم اضافه میکنیم و کدو رو به همراه سیر داغ و روغن تفت میدیم تا مزه سیر رو بگیره و آب اضافیش هم تکمیلا کشیده بشه.

تفت دادن کدو

تفت دادن کدو

بعد گوجه فرنگی هارو پوست کنده و خورد میکنیم.

گوجه فرنگی خورد انجام گرفته

گوجه فرنگی خورد انجام گرفته

حالا گوجه هارو به همراه کمی نمک و مقداری کره داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم.

حتما برای تفت دادن گوجه فرنگی ها از کره هستفاده کنین چون طعم و بوی گوجه ها و در کل غذاتون رو عالی میکنه.

تفت دادن گوجه فرنگی

تفت دادن گوجه فرنگی

تفت دادن گوجه فرنگی رو تا جایی ادامه میدیم که نرم بشن و بپخانوم.

پختن گوجه

پختن گوجه

حالا داخل یه ماهیتابه دیگه رب گوجه فرنگی، کمی روغن، مابقی سیر داغ، کمی نمک، فلفل و زرچوبه رو به همراه هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد.

تفت دادن رب و سیر داغ

تفت دادن رب و سیر داغ

در نهایت پایان مواد رو به همراه کدو مخلوط انجامه و تفتشون میدیم.

اضافه انجامن پایان مواد

اضافه انجامن پایان مواد

تفت دادن مواد رو تا جایی ادامه میدیم که همه مزه ها به خورد هم برن در این مرحله میتونین تخم مرغ هارو داخل میرزا کدو بشکونین و هم بخانومین تا به همراه هم مخلوط بشن یا اینکه تخم مرغ رو جدا گانه به حالت نیمرو سرو کنین.

آماده انجام گرفتن میرزا قاسمی

آماده انجام گرفتن میرزا قاسمی

در نهایت میرزا قاسمی کدو خوشمزه ما حاضره و میتونین به همراه نون یا همراه برنج سرو کنین … نوش جان

میرزا قاسم کدو

میرزا قاسم کدو