آشپر خانوم

طرز تهیه پیاز کاراملی مرحله به مرحله

۳ خرداد ۱۳۹۶

طرز تهیه پیاز کاراملی مرحله به مرحلهپیاز کاراملی یکی از طعم دهنده های خیلی لذیذ برای بسیاری از غذاهاست و داخل سوپ، انواع تارت، پیتزا و انواع ساندویج ازش استفاده میشه با اینکه پیاز کاراملی مثل پیاز داغ از سرخ کردن با روغن درست میشه ولی مزه اش کاملا با پیاز داغ فرق میکنه و شیرینی خیلی دلپذیری داره که علتش قند آزاد شده از خود پیاز به دلیل مدت زمان طولانی پختشه … در این مطلب طرز تهیه این چاشنی خوشمزه رو براتون میذارم تا در صورت تمایل درستش کنین و در انواع غذاها ازش استفاده کنین.

لینک آدرس اینترنتی مطلب در سایت اصلی “دونفره.کام” طرز تهیه پیاز کاراملی مرحله به مرحله