آشپر خانوم

طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه

۲۲ مهر ۱۳۹۵

طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه

طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ دستور پخت های زیادی برای گل کلم وجود دارد اما در بیشتر آن ها ابتدا باید کلم را در قطعات کوچک خرد کنید. آیا تا به حال گل کلم کامل پخته اید؟ اگر نه پیشنهاد می کنم این دستور پخت را حتما امتحان کنید. پس پیش بند را ببندید و آماده به کار شوید.

مواد لازم:

۱ عدد گل کلم

۱ قاشق سوپ خوری روغن سبزیجات

نصف پیمانه روغن یونانی

۱ عدد لیمو

۲ قاشق سوپ خوری پودر فلفل

۱ قاشق سوپ خوری زیره

۱ قاشق سوپ خوری سیر له شده

۱ قاشق چای خوری ادویه کاری

۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۲ قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه گل کلم کبابی:

فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید و روی ظرف کمی روغن سبزیجات بپاشید.

گل کلم را بشوئید و ته آن را کاملا برش بدهید تا برگ های اضافی آن کاملا جدا شود.

ماست، لیمو، پودر فلفل، زیره، سیر، پودر کاری، نمک و فلفل سیاه را در داخل ظرفی با هم مخلوط کنید.

کلم را داخل ظرف مواد قرار دهید و تمام مواد را روی آن پخش کنید.

کلم را داخل ظرف فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه سرخ شود تا سر کلم کاملا قهوه ای رنگ شود.

سپس کلم را از داخل فر بیرون بیاورید و پس از ۱۰ دقیقه آن را با سالاد سبزیجات میل کنید.

نوش جان

The post طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه appeared first on آلامتو.