آشپر خانوم

مزایا و مضرات هل

۳ اسفند ۱۳۹۵

مزایا و مضرات هل

هل میوه‌ ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه‌ های خوشبوست از تیره زنجبیل‌ ها و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد. هل یکی از چاشنی‌ های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان ‌ها، شیرینی‌ ها و به‌خصوص مرباها، هل است. هندی‌ ها و پاکستانی‌ ها بیشترین مصرف ‌کننده‌ های هل در جهان هستند.

  • مصرف هل در مقادیر کم به مصرف ‌کننده آسیبی نمی‌ زند، اما می‌تواند مخصوصاً در افرادی ایجاد سردرد کند که مزاج گرم دارند.

Continue reading مزایا و مضرات هل at آشپزی با آشپزباشی.