آشپر خانوم

CHICKEN PARMESAN

۳ آبان ۱۳۹۵


CHICKEN PARMESAN

چیکن پیکاتا رو قبلا گفته بودم. تو این مایه ها چند مدل غذا داریم که تقریبا ظاهرشون یکیه ولی طعمها کاملا متفاوته. این مدل غذا با مرغ هم بسیار خوشمزه میشه و البته مثل همیشه خیلی سریع درست میشه.


چیکن پامزان CHICKEN PARMESAN همینطور که از اسمش پیداست. غذای مرغیه که توش از پنیر پارمزان استفاده میشه. این غذا معمولا با پاستا و یه سس گوجه فرنگی سرو میشه. ولی شما مختارید که هر دو رو حذف کنید.



روغن زیتون ربع لیوان


پیاز متوسط ۱ عدد


سیر ۲ حبه


زیتون نصف لیوان


ریحان نصف لیوان


گوجه فرنگی خورد شده ۱ لیوان


پنیر ماتزارلا نصف لیوان


نمک و فلفل سیاه


سینه مرغ ۴ عدد


آرد نصف لیوان


تخم مرغ ۲ عدد


آب ۱ ق غ


پنیر پارمزان نصف لیوان


اسپاگتی برای سرو


CHICKEN PARMESAN


سینه های مرغ رو افقی برش زده و نصف میکنیم ( در رسپی چیکن پیکاتا تصویری توضیح دادم) لای کیسه فریزر قرار داده و خوب با استیک کوب یا وردنه میکوبیم تا کاملا نازک بشه . آهسته این کار رو انجام بدید که مرغ تیکه و له و بد ریخت نشه.



CHICKEN PARMESAN

تخم مرغ رو با آب هم میزنیم تا کف کنه. آرد و پنیر پارمزان رو توی یه بشقاب مخلوط میکنیم. 
 

CHICKEN PARMESAN


مرغها رو دونه دونه اول توی مخلوط آرد میزنیم بعد توی تخم مرغ….



CHICKEN PARMESAN


بعد دوباره توی مخلوط پارمزان و آرد ( این عکسه عجب پرسپکتیوی پیدا کرده!)


CHICKEN PARMESAN


توی کمی روغن سرخش میکنیم به اندازه ای که طلایی بشه.



CHICKEN PARMESAN


حالا سینی رو چرب کرده و تیکه های مرغ رو روش قرار میدیم . ( میتونید توی همین مرحله توی فر بذارید و چیکن پارمزان شما آماده است. در غیر این صورت با من ادامه بدید…)



CHICKEN PARMESAN


واسه سسش… پیاز و سیر رو توی روغن زیتون تفت میدیم و بعد که طلایی شد گوجه و زیتون رو اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه که با حرارت ملایم پخت ریحون و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و خاموشش میکینم



CHICKEN PARMESAN



با سس مطابق تصویر مرغها رو میپوشونیم




CHICKEN PARMESAN


روش ماتزارلا و پارمزان میریزیم ( توصیه میکنم زیاد ماتزارلا نریزید ولی تا اونجایی که میشه پارمزان بریزید! هرچی پارمزان بریزی زیاد نیست! از بس که خوشمزه است)



CHICKEN PARMESAN

توی فر ۴۵۰ درجه فارنهایت ۲۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که پنیر ذوب بشه قرار میدیم. و برای سرو روی پاستا گذاشته و باز روش پارمزان میریزیم! هر چی پارمزان بریزی بازم کمه!

این هم برش عرضیش…. مرغش کاملا پخته است و به خاطر سس و پنیری که داره حتی یکی مثل من که با قورت دادن مرغ مشکل داره، راحت میتونه بخوردش


CHICKEN PARMESAN


من کلا ربع یک سینه مرغ رو درست کردم و توی دو روز خوردمش! پس کالریش زیاد نبوده! ورزش هم که انشالا هر روز تو برنامه دارید پس کالری اضافی پنیرها رو میسوزونید. بسیار غذای سالم و خوشمزه ایه. این رو توصیه میکنم. ولی فقط وقتی که سریع سرو شه کاورش کرانچیه. اگه توی یخچال بمونه و دوباره گرم شه کاورش له و خمیری میشه پس کم درست کنید و در یک وعده تمومش کنید.